Enthousiaste reacties: “Hier kan ik mijn eigen meubel laten ontwerpen!” Alleen wat nu, want waar begin je? Waar komen de ideeën vandaan en wat kan er allemaal? Hieronder aanpak van slagen voor het ontwerp van uw meubel.

Stappenplan:
  1. Ideeën opdoen. U wilt uw eigen meubel laten ontwerpen! Het leukste hiervan is, dat u dan ook helemaal zelf bepaalt wat u juist wel en niet mooi vind. Ga lekker veel ideeën op doen, wees niet bang om juist wat “apartere” ideeën mee te nemen in deze stap. Ga los!
  2. De ruimte visueel maken. Maak foto’s van de ruimte en neem eventueel voorbeeld stalen van de vloer, kleur van de muur, kleur van de overige meubels mee. Misschien heeft u wel een plattegrond van de woning.
  3. Hoe wilt u het meubel gaan gebruiken. Is het belangrijk dat alle apparatuur verborgen is of wilt u juist uw verzameling servies laten zien? De manier van gebruik zorgt voor belangrijke wensen in uw ontwerp.
  4. Meten is weten. Probeer zoveel mogelijk maten op te meten en mee te nemen naar uw afspraak. Komt het meubel in een bestaande woning bepaal met tape op de muur of grond hoeveel ruimte het meubel in beslag kan en mag nemen. Meet ook alle maatvoeringen op van uw apparatuur, uw grote vaas of decoratiestuk. Het zou zonde zijn, als net die ene mooie vaas niet in uw meubel past!

Met al deze maten, kleuren en voorbeelden gaan onze ontwerpers aan het werk. Daarbij wordt er altijd naar uw specifieke wensen en eisen geluisterd. Iedereen heeft zijn eigen ideeën, dat maakt ieder meubel uniek.

Wilt u uw meubel laten ontwerpen? Maak direct een afspraak met een van onze interieur ontwerpers.