U wilt uw eigen meubel laten ontwerpen. Het leuke hiervan is, dat u dan ook helemaal zelf bepaalt wat u mooi vind. Ga zoveel mogelijk ideeën opdoen in winkels, zo krijgt u snel een goed beeld van de grootte van een meubelstuk en het gevoel bij materialen en kleuren.

In een fysieke winkel is er altijd personeel aanwezig die u graag meer informatie geven over materialen, kleur gebruik, advies in maatvoering en advies in gebruik. Bij Interieurline kunt u altijd terecht voor professioneel advies.

Maak foto’s van de meubelstukken of interieur opstelling die u mooi vind. Deze kunt u later gebruiken in een moodboard. Soms is het handig om ook de naam van de winkel te fotograferen. Zo heeft u bij elke foto van het object direct de foto met de winkelnaam. Vraag ook altijd een kaartje of informatiefolder mee van de winkel.

Tegenwoordig is bijna iedere fysieke winkel online en heeft een website om de artikelen nog eens te bekijken. Daarnaast zijn er veel handige websites om willekeurige ideeën op te doen. Een van onze favorieten zijn Pinterest en Instagram.

Via Pinterest kunt u snel en overzichtelijk foto’s en plaatjes opzoeken en opslaan binnen een eigen Moodboard. Ook uw eigen gemaakte foto’s kunnen hierin toegevoegd worden, zo heeft u alle ideeën bij elkaar en altijd binnen handbereik. Handig, op Pinterest kunt u uw moodboard delen met een Interieurline adviseur.

Instagram geeft de mogelijkheid om gebruikers, bijvoorbeeld uw favoriete winkel, te volgen. Zo krijgt u dagelijks updates te zien van nieuwe producten, gebeurtenissen etc. De afbeeldingen en producten kunt u opslaan met het vinkje rechts onderin.

 

Waak voor te veel plaatjes en foto’s. Ga af en toe eens door alle foto’s en plaatjes en verwijder diegene welke u niet meer aanspreken. Zo houdt u een mooie selectie over van de afbeeldingen die u belangrijk vind en krijg u een goed beeld van uw smaak en wensen.

Vind u het leuk om met een van onze adviseurs uw ideeën uit te laten werken tot werkelijk product? Maak hier direct een afspraak.