Loading...
Over Ons 2017-10-23T13:22:00+00:00

20 JAAR MAATWERK

Onze eerste winkel was oorspronkelijk gesitueerd in het fabriekspand van Interieurline, begin jaren negentig. In 1996 werd de showroom in Woonmall Alexandrium te Rotterdam geopend en werd de fabriek uitgebreid met de vrijgekomen ruimte van de winkel.

Inmiddels zijn wij 20 jaar verder en is Interieurline uitgegroeid van een lokale meubelmakerij naar een eigentijds merk met een Internationale uitstraling. Onze designers doen inmiddels hun inspiratie op in New York, Milaan, Parijs, Berlijn en Londen.
Het resultaat mag er zijn en u bepaalt de ‘finishing touch’.

ONS BEDRIJF

Kwaliteit en betaalbaarheid zijn het uitgangspunt voor ons unieke concept. De basis van ons succes.

Interieurline bouwt aan een netwerk van deskundige dealers door geheel Nederland, ondersteunt door onze vestiging in Rotterdam. Daardoor slagen dagelijks vele mensen in hun zoektocht naar de ideale kast, tafel of ander meubel voor hun interieur. Naast particulieren wordt ons concept dankbaar gebruikt door binnenhuisarchitecten.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Kwaliteit en betaalbaarheid zijn het uitgangspunt voor ons unieke concept.

Door gerichte inkoop van uitsluitend duurzame kwaliteit grondstoffen, een up-to-date automatisering, slimme productie in Nederland, lage transportkosten, strenge kwaliteitsbewaking en vakkundige mensen biedt Interieurline haar klanten steeds meer flexibiliteit en kwaliteit tegen verrassend betaalbare prijzen.

WIJ WERKEN SAMEN MET